Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00

Betalen

Veilig betalen

Bij Tennishuis.nl zorgen wij er altijd voor dat je veilig kunt betalen. Door onze beveiligde SSL verbinding is het niet mogelijk dat je bankgegevens openbaar worden. Daarnaast lopen al onze betalingen via Buckaroo. Dit is een professionele service payment provider waarbij inmiddels zo’n 3000 webshops bij aangesloten zijn.

Voor meer informatie gaat u naar www.bucaroo.nl Zodra de betaling van uw bestelling binnen is zal u uw orderbevestiging via de mail ontvangen en zal uw order direct verwerkt worden.

iDeal

iDeal is de betaalmethode die het meeste wordt gebruikt in Nederland. met iDeal kun je vertrouwd, veilig en eenvoudig al je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.
Klik hier voor een demo van een iDeal betaling

Creditcard

Je kunt uiteraard je bestelling betalen met creditcard. Met de MasterCard SecureCode betaal je altijd extra veilig bij ons. Je voert je persoonlijke wachtwoord in als je online met je creditcard betaalt. Hou deze MasterCard Secure code daarom goed geheim. Heb je een Visa Card, dan geldt voor jouw Verified by Visa (3D Secure). Via onze beveiligde SSL procedure kan je de creditcartgegevens veilig invoeren, waarna wij samen zorgen voor een correct afhandeling met je creditcardorganisatie.

Paypal

Met PayPal kan de consument zijn aankopen op het internet direct betalen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. Met PayPal betaalt u simpel en veilig met uw eigen PayPal account welke is gebaseerd op uw emailadres. Als u een account aanmaakt bij PayPal koppelt u eenmalig uw bankrekening of creditcard aan uw PayPalaccount.

Vanaf dat moment kunt u eenvoudig betalen door uw emailadres en wachtwoord in te voeren. Ook kunt u betalingen ontvangen op uw PayPal account. Dit tegoed kunt u dan weer overmaken op uw eigen bankrekening of creditcard.

Mister Cash

Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

So Fort banking

Eén van de populairste betaalmethodes in Duitsland & België en actief in 10 landen. Betalingen zijn direct en niet storneerbaar, waarmee het sterk op het Nederlandse iDEAL lijkt.

Voor meer informatie gaat u naar www.sofort.com

Giro Pay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.

Voor meer informatie gaat u naar www.giropay.de