Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00

Bij Tennishuis.nl vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan kan je binnen 14 dagen je producten retourneren. Heb je een verkeerde maat of toch liever een andere kleur? Geef dit dan aan op het retourformulier. Direct na ontvangst van jouw retour, zullen wij de nieuwe producten gratis naar je opsturen.

Bij het retour sturen van een product of het omruilen zijn de retourkosten voor jezelf, maar zullen wij de nieuwe maat of het nieuwe product weer gratis naar je opsturen. Je betaalt dan dus niet opnieuw verzendkosten!

 

Voorwaarden retourneren:
Producten welke retour worden gestuurd moeten aan onderstaande voorwaarden voldoen. Is dit niet het geval dan heeft Tennishuis.nl het recht om retouren te weigeren of om een waardevermindering te verrekenen.

- De producten moeten binnen 14 dagen retour gestuurd zijn.
- Producten welke retour worden gestuurd moeten onbeschadigd, ongedragen en compleet zijn.
- Producten moeten in een geschikte omverpakking retour gestuurd worden.
- Op de originele productverpakking mogen geen stickers en/of tape worden geplakt.
- Het schrijven op de originele productverpakking is niet toegestaan.


Voor het retourneren heeft Tennishuis.nl drie mogelijkheden:

1. Product naar ons opsturen.

Je kunt je bestelling retour zenden naar het onderstaande adres:

Hoenkoopsebuurtweg 7b
3421 GA Oudewater
t.a.v. Sporthuis.nl b.v.

Indien je er voor kiest om de retourzending ook zonder Track & Trace code (het zgn. 3S-nummer) te versturen is ook het verzendtraject geheel voor eigen risico. Tennishuis.nl kan zonder Track & Trace code, namelijk niet nagaan wat er gedurende het verzendtraject met uw retourzending is gebeurd. Als de retourzending uiteindelijk niet bij Tennishuis.nl aankomt zal er geen restitutie van je aankoopbedrag plaatsvinden.

Voor een snelle afhandeling van uw retouraanvraag verzoeken wij je alle gegevens op het retourformulier duidelijk in te vullen en het formulier met de retourzending mee te sturen. Alléén volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.2. Gratis retourneren via drie winkels.

Sporthuis.nl heeft drie locaties waar u kosteloos uw producten kunt retourneren. Voor het retourneren in de Sporthuis.nl filialen gelden de voorwaarden zoals beschreven in "Voorwaarden retourneren".

U vindt de Sporthuis.nl filialen in: Bilthoven, Woerden en Oudewater.
Voor de adressen en openingstijden van de winkels verwijzen wij u door naar www.sporthuis.nl/openingstijden

3. Via klantenservice retourneren

Wanneer er iets is fout gegaan tijdens het leveren van uw bestelling, zijn de retourkosten voor onze rekening. Neem voor het retourneren van uw product eerst contact op met de klantenservice.Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 via +31 (0)348 - 41 93 65 en via mail op info@tennishuis.nl of chat.
Bel je met onze klantenservice? Houd je bestelnummer dan bij de hand!


Retourafhandeling

Na binnenkomst van de retour zullen wij deze binnen 3 werkdagen in behandeling nemen. Bij retournering van de complete bestellen zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten. Als er een deel van de producten wordt teruggestuurd, zullen wij het bedrag van de desbetreffende producten op je rekening terugstorten.